Zwembaden

Het merk BECO is bekend in de zwembranche. Onze producten kom je in vrijwel ieder zwembad tegen. Het meest bekend zijn onze oranje opblaasbare zwembandjes die gebruikt worden tijdens het leren zwemmen en tijdens het recreatief zwemmen. BECO biedt een breed assortiment zwemproducten waaronder zwemhulpmiddelen, waterspeelgoed, duikbrillen en flippers en aquafitness materialen. Veel van onze producten worden gebruikt tijdens de lesactiviteiten van exploitanten in zwembaden. Daarnaast biedt BECO een breed assortiment zwem- en badkleding, slippers en waterschoenen. Onze producten kenmerken zich door de hoge kwaliteit, de gunstige prijs en een attractieve vormgeving.

 

Toewijding en innovatie
Het is onze missie om iedereen die ge├»nteresseerd is vertrouwd te maken met bewegen in het water en met zwemmen. Het element water biedt alles wat je nodig hebt om zelf aan je gezondheid en lichamelijke gesteldheid te werken en deze te verbeteren. Uit het feit dat een groeiend aantal mensen deelneemt aan aquafitness activiteiten in zwembaden blijkt dat veelzijdige aquafitness producten zorgen voor meer gevarieerde trainingen en dat deze oefeningen leuker maakt voor de deelnemers. Als het gaat om aquafitness doen wij meer dan het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve producten. Wij delen ook de kennis die nodig is om onze aquafitness producten goed te kunnen gebruiken. Hiertoe geeft ons eigen AquaCollege workshops en trainingen aan instructeurs.

 

Zwembaden als verkooppunt voor zwemproducten
Naast dat de BECO producten veelvuldig in zwembaden bij lesactiviteiten gebruikt worden zien wij zwembaden ook als een belangrijke plaats om de zwemproducten verkopen aan consumenten die op dat moment gebruik maken van het zwembad. Dankzij jarenlange ervaring met het verkopen van zwemproducten in zwembaden kan BECO zwembaden goed ondersteunen en adviseren bij de wederverkoop van zwemproducten. 

Onze prijzen zijn scherp en bieden u een goede marge. Het merk BECO is succesvol in Europa vanwege de goede prijs-kwaliteit verhouding en vanwege de gunstige verhouding tussen inkoopsprijs en advies verkoopsprijs. Steeds meer consumenten, waaronder recreatieve zwemmers en sportieve, ambitieuze en professionele zwemmers kennen onze producten en kiezen ervoor om te zwemmen met de BECO producten.

Lees meer over BECO.

Wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op.