Beco Competition zwembril Monterey

Beco Competition zwembril Monterey

Write By: vincent Published In: Becosport Created Date: 2017-02-10 Hits: 427 Comment: 0

Voor wanneer het echt er op aan komt.

Het beste moet luxeus zijn. De Competition zwembril Monterey is onze beste outdoor zwembril voor zwemtrainingen en wedstrijden in fel en schitterend licht. De 5-laags gepolariseerde TAC lezen filteren de verblindende reflecterende schittering van het wateroppervlak, zelfs onder de glinsterende zon. Met de Monterey wedstrijdzwembril kun je het overzicht houden, ongeacht op welke positie je zwemt. De gebogen lenzen staan garant voor een breed en groot en helder gezichtsveld.

 

De Monterey zwembril past iedereen
Unisex zwembril in de beste zin van het woord. Sportieve luxe voor zwemwedstrijden, zwemtrainingen en vrijetijd. 

 

Blijft goed zitten
Met de zwembril Monterey houd je droge ogen, baan na baan. De speciale hoogwaardige silicone afdichtingen rondom de ogen op het ultra zachte TPR-rubberen frame zorgen ervoor dat de zwembril goed blijft zitten.

 

For your eyes only
De Monterey zwembril is onze beste zwembril voor zwemmen in buitenwater. De lenzen, het frame en de afdichtingen rondom de ogen zijn professioneel op elkaar afgestemd.

 

Drukknop snel-verstelling
De hoofdband is gemakkelijk en snel te verstellen met een drukknop en zonder veel gedoe.

 

Gespleten hoofdband
Dankzij de gespleten hoofdband wordt een goede pasvorm verkregen en wordt de druk van de hoofdband gelijkmatig verdeeld. De hoofdband is gemaakt uit silicone, de zwembril zit hierdoor plezierig en blijft goed op zijn plaats zitten.

 

5-laags gepolariseerde TAC lenzen
De gepolariseerde lenzen zijn ideaal voor zwemmen in het buitenbad of in open water onder felle lichtomstandigheden. De lenzen filteren de verblindende reflecterende schittering van het wateroppervlak. Zo houd je altijd een goed, helder en contrastrijk zicht. Daarnaast bieden de lenzen 100% UV bescherming en hebben zij een anti-fog afwerking, direct verwerkt in de lenzen zelf.