Laat je betoveren

Laat je betoveren

Write By: vincent Published In: Becosport Created Date: 2017-02-10 Hits: 408 Comment: 0

Laat je betoveren door Magical Mystery Trip collectie zwemkleding.

De diep mysterieuze print van de collectie Magical Mystery Trip bestaat uit twee kenmerkende onderliggende karakters. Een stralende zon en bruisend en glinsterend water zorgen voor een fijn en vrolijk vakantiegevoel. In combinatie met de diepe zwarttinten en sportieve vormgeving komt de magische dynamiek van deze collectie tot uiting.

Magical Mystery Trip – Hypnotiserend
Voel de krachtige magie van de caleidoscopisch ingewikkelde vormen en kleuren. Laat je betoveren door de hypnotiserende blik van de ogen van de kat die in het motief verweven is. De collectie Magical Mystery Trip bestaat uit verschillende zwemkleding stukken voor dames en heren. Voor de dames biedt de collectie klassieke badpakken, sportieve bakken en bikini’s. Het Maxmove Comfort model badpak verenigt stijl en functie met elkaar. Extra smalle schouderbandjes zorgen voor comfort en maximale flexibiliteit. Voor de heren biedt de collectie zwembroeken in verschillende modellen, zoals brief stijl, zwemboxer, jammer en zwemshort. En ook voor de kleine mannen is er een kinder zwemshort in Magical Mystery Trip stijl.

De perfecte zwemkleding voor zwembad en strand
Je kunt de badmode uit deze collectie combineren met donkere accessoires waardoor de krachtige magie van de collectie tot uiting komt. Of ga op het kleureffect zitten en combineer de sport badkleding met een fel gekleurde badmuts.