FINA goedgekeurde zwemkleding van BECO

FINA goedgekeurde zwemkleding van BECO

Write By: vincent Published In: Becosport Created Date: 2015-11-20 Hits: 1181 Comment: 0

BECO's FINA goedgekeurde zwemkleding is leverbaar vanaf januari 2016.

De Competition collectie biedt de beste zwemsportmaterialen en zwemkleding voor professionele en ambitieuze zwemmers. 
De totaal vernieuwde collectie Competition zwemkleding is ideaal voor zwemtrainingen en zwemwedstrijden. 

De zwemkleding uit de Competition collectie is gemaakt van hoge kwaliteit Italiaans Darwin stof van Carvico. De PES vezels geeft de zwemkleding een unieke vorm vastheid en een hoge mate van bestendigheid tegen chloor en UV-stralen. Het resultaat is chloorbestendige zwemkleding met een lange levensduur. 

De Competition collectie bestaat uit zwemkleding voor dames, heren en kinderen. De verschillende modellen badpakken bieden dankzij slimme stof snedes een maximale bewegingsvrijheid voor tijdens het sporten en een optimale pasvorm. Voor de dames is er ok een speciale bikini ontwikkeld en ontworpen voor tijdens work-outs en trainingen. Voor de heren biedt de Competition collectie diverse modellen zwembroeken, zoals een zwemslip, zwembroek met pijpjes en jammers.

De nieuwe collectie Competition zwemkleding is verkrijgbaar in klassieke effen kleuren, maar ook in sportieve en kleurrijke prints.


FINA goedkeuring
Een aantal zwemkledingstukken uit de Competition collectie zijn door de FINA goed gekeurd als wedstijdzwemkleding en mogen tijdens officiƫle zwemwedstrijden gebruikt worden.

De verwachting is dat de nieuwe collectie leverbaar is medio januari 2016. Nu alvast de FINA goed gekeurde zwemkledin bekijken? Klik hier!


BECO is met haar Competition producten zoals zwembrillen, badmutsen, trainingsmaterialen en zwemkleding jouw partner voor zwemtrainingen en zwemwedstrijden. BECO biedt een breed assortiment hoogwaardige zwemsportproducten gemaakt voor jouw succes.

BECO Competition - go for succes!