Internetshops

Speciaal voor online retailers (internetwinkels/interrnetshops) biedt BECO Cross Dock service aan. Met deze service hoopt BECO tegemoet te komen aan de behoefte van webwinkeliers om voorraden en risico's te bererken. Daarnaast biedt Cross Docking nog een aantal andere interessante voordelen.

Geen eigen voorraden meer hoeven aan te houden en pas producten bestellen zodra je een bestelling hebt in jouw onlineshop van een consument. Dat biedt uitkomst voor veel webwinkels.

Cross Docking is een logistiek proces waarbij producten niet door de webwinkel zelf op voorraad hoeven te worden gehouden, maar door de leverancier. Zodra de retailer een bestelling krijgt in zijn onlineshop kan de webwinkel/retailer de producten in de gewenste aantallen bestellen bij de leverancier. De leverancier verstuurt de producten naar de webwinkelier. De webwinkelier stuurt de producten zelf naar de consument zonder deze zelf op te hoeven slaan.

Cross Docking stelt u als online retailer in staat om zonder grote risico's - en met een goede marge - zwemproducten in te kopen en te verkopen. Omdat u zelf geen voorraad hoeft aan te houden beperkt u de kosten en risico's voor voorraden.

De Cross Dock service zorgt ervoor dat de retailer gemakkelijk en snel de producten inkoopt die hij nodig heeft. Zo kan de retailer naar behoefte inkopen en zijn de mimimale bestelhoeveelheden en het minimum order berdrag komen te vervallen. De retailer koopt de producten per stuk in en krijgt deze snel geleverd. Doordat de retailer de producten pas inkoopt zodra hij deze nodig heeft omdat een klant deze bij hem heeft besteld, beperkt de retailer zijn eigen voorraadniveau en risico.

BECO biedt in het Cross Dock leveringsprogramma producten aan met een goede marge en goede voorraadposities zodat u verzekerd bent van snelle levering.

Heeft u een eigen internetwinkel? Probeer onze Cross Dock service dan uit. U loopt hierrbij weining tot geen risico omdat u de producten pas hoeft in te kopen zodra deze zijn verkocht. De enige investering die het u kost is een inverstering in tijd om de producten online te zetten.


De voordelen van Cross Docking voor de webwinkelier:
- Geen kosten voor het aanhouden van voorraden
- Geen voorraad risco
- Minder handeling/arbeid kosten voor het opslaan van producten
- Bestelllen per stuk
- Snelle levering van producten door leverancier
- Snel kunnen schakelen bij assortimentswijzigingen

 

BECO biedt u als onlineretailer het hele jaar door een breed assortiment zwemproducten, bad- en zwemkleding en accessoires. De zwemproducten en materialen zijn het gehele jaar door verkrijgbaar en niet afhankelijk van seizoenen. Hierdoor kunt u het hele jaar door producten inkopen en verkopen in uw winkel. Onze prijzen zijn scherp en bieden u een goede marge. Het merk BECO is succesvol in Europa vanwege de goede prijs-kwaliteit verhouding en vanwege de gunstige verhouding tussen inkoopsprijs en advies verkoopsprijs.

Steeds meer consumenten, waaronder recreatieve zwemmers en sportieve, ambitieuze en professionele zwemmers kennen onze producten en kiezen ervoor om te zwemmen met de BECO producten.

Lees meer over BECO.

Wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op.