Beco wedstrijd zwembril Tampico, rood

Merk: Beco

Model: 99024-5

Verpakkingseenheid: 12

Beco wedstrijd zwembril Tampico, rood

Beco wedstrijd zwembril Tampico is gemaakt voor wedstrijdzwemmers. Beco Competition zwembrillen zijn gemaakt om iedere wedstrijd aan te gaan. De Competition zwembrillen zijn ergonomisch en aerodynamisch vormgegeven en zijn gemakkelijk te verstellen. 

De Beco wedstrijd zwembril Tampico is gemaakt uit een smal en laag hydronamisch frame waardoor deze zwembril ideaal is voor het wedstrijdzwemmen. Het frame is gemaakt van polycarbonaat evenals de lenzen. De lenzen bieden een breed gezichtsveld. De gepolariseerde en spiegelende lenzen hebben bovendien een anti-fog coating. Dankzij de anti-fog coating zullen waterdruppels van de lenzen aflopen. Daarnaast bieden de lenzen bescherming tegen uv-straling en zorgen de gepolariseerde lenzen ervoor dat je geen last krijgt van schittering van de zon in je ogen doordat (zon)licht door of over het water weerkaatst wordt.

De zwembril is voorzien van een dubbele silicone verstelbare hoofdband en silicone afsluitranden. De hoofdband is gemakkelijk en precies te verstellen dankzij de verstelclip op de hoofdband. De neusbrug is gemaakt uit TPU-materiaal en is ook verstelbaar, er worden drie verschillende neusbruggetjes mee geleverd van verschillende afmetingen waardoor jij de juiste neusbrug er tussen kunt zetten zodat de zwembril zo goed mogelijk aansluit en op de vorm van jouw gezicht.

Wordt geleverd met een opbergdoosje.

Verkrijgbaar in:

- Rood met spiegelende lenzen

Certificering: BS5883:1996

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht Goed

Neem de code over in het invulveldje: